Lightning-joukkue teki erinomaisen ennätyksen maaliskuussa ja sen odotetaan voittavan pudotuspelit!

Comments · 61 Views

Lightning-joukkue teki erinomaisen ennätyksen maaliskuussa ja sen odotetaan voittavan pudotuspelit!

Lightning-joukkue on saavuttamassa hyviä tuloksia tulevissa pudotuspeleissä, joiden maaliskuun tähänastisesta ennätyksestä päätellen ei ole vaikeaa ryntää neljänteen cupin finaaliin. Vaikka he hävisivät lentokenttäottelun maaliskuun alussa, he ovat edelleen optimistisia potentiaalinsa ja vahvuutensa suhteen.

Itse asiassa Tampa Bay Lightning on Stanley Cupin mestari vuosina 2020 ja 2021, ja se oli myös itäisen konferenssin mestari viime kaudella. Ja tällä kertaa Stanley Cupin pudotuspelit alkavat 17. huhtikuuta, ja Lightning on edelleen vahva haastaja, mikä ei ehkä ole hyvä uutinen muille joukkueille. Flash-joukkue ei kuitenkaan ole voittamaton, sillä se on MHL:n viime sunnuntaina julkaisemassa ennätyslistalla seitsemäntenä Los Angeles Kingsin kanssa. Edellisinä päivinä 4. maaliskuuta he hävisivät 5-3 Buffalo Sabresille. Voidaan sanoa, että vahvuudet ovat tasaiset, mutta haastaminen ei suinkaan ole mahdotonta.Lightning on kuitenkin herättänyt paljon huomiota.Sabres-pelin kolmannella neljänneksellä päävalmentaja vaihtoi juuri penkkiä. mikä riitti tekemään salaman uutisotsikoiksi, voidaan nähdä, että media ja fanit ovat erittäin huolissaan vahvan joukkueen jokaisesta liikkeestä.

Vaikka pelissä oli tappio maaliskuun alussa, se on säilyttänyt hyvät pelitiedot ja -tilan siitä lähtien, joten monet tiedotusvälineet ovat ennustaneet, että Lightning on tällä hetkellä voittotilassa. Tietenkin pelaajien suvaitsevaisuus ja hiljainen ymmärrys ovat yhtä tärkeitä, Halvat NHL Pelipaidat ja uudet pelaajat voivat myös integroitua nopeasti, mikä on myös ratkaisevaa Lightningin voiton kannalta.

Ja pudotuspelit ovat alle kuukauden päässä, riippumatta siitä, mitä Lightning saavuttaa, tapahtuuko se median ennustamana, jatkakakaamme hänen tukemistaan.

Comments