Golden Knights och Stars inleder toppmötet; vem kommer det att handla om?

Comments · 53 Views

Golden Knights och Stars inleder toppmötet; vem kommer det att handla om?

Divisionsfinalerna i Stanley Cup-slutspelet kommer att spelas på torsdag, med fyra lag som deltar i två serier i bäst av sju. Matcherna är jämna och brutala, så vilket av de här två lagen vinner stort!

I de tidiga omgångarna slog Vegas Golden Knights Winnipeg Jets med 4-1 i den första omgången och i den andra omgången fick de också ett utmärkt resultat genom att ta en enkel 4-2-seger över Edmonton Oilers, som bara är det tredje laget i NHL:s historia som går vidare till den första omgången i Stanley Cup-finalen minst fyra gånger under sina sex första säsonger. På samma sätt är Dallas Stars inte att underskatta, med en 4-2 seger mot Minnesota Wild i första omgången och en knapp 4-3 seger mot Seattle Sea Monsters i andra omgången.

Båda lagen, som är bekanta med varandra, ställde upp med de starkaste spelarna i sina lag, med Jack Eichel i Golden Knights tröja, den 26-årige centern leder Golden Knights med 14 poäng och laget spelar med lätthet med honom. Och Stars 38-årige Joe Pavelski, som är Stars själ och en av deras mest inflytelserika poängplockare, var en av de bästa.

Två av de bästa lagen är tillbaka i kampen om förstaplatsen, så vem kommer det att handla om! För de som vill ha samma NHL Ishockey Tröjor som dem kan gå in på vår webbplats och anpassa den!

Comments