Senators jäävät lyhyeksi Blue Jackets, putoavat yhden pisteen vajaa tappio

Comments · 101 Views

Ottawa Senatorsin ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan Marchenko onnistui erinomaisella pelillään 16 sekuntia maalinteossa ja pohjusti voittoa. Vaikka DeBricart teki Senatorsille maalin, se ei pystynyt voittamaan alivoimaa ja kaatui Blue Jacketsille 4-3.

Senators aloitti ottelun erittäin hyvin, kun Johnson murtautui ensimmäisen erän ajassa 2.41 maalin päähän ja teki 1-0 ja laittoi painetta kilpailevalle Columbus Blue Jacketsille. Jääkiekko Pelipaidat Lasten Heti toisen erän alettua Gambrelli johti comebackia, eikä antanut Senatorsille johtoa, ja onnistui tasoittamaan pelin 1-1:een ajassa 4.00 yleisön hurraa-huutojen saattelemana. Kisa oli erittäin tiukka ja täynnä ilotulitusta, ennen kuin Robinson murtautui läpi ja löysi hyökkäysmahdollisuuden maalin vasemmalta puolelta pitäen pisteet edukseen. Peliä ei voitettu, vaan Castellicci tasoitti 2-2:een ajassa 9:26. Peli oli tässä vaiheessa melkoinen, ja kenttä vaihtui niin nopeasti, että voittajaa oli vaikea ennustaa viimeiseen sekuntiin asti. Seuraavat maalit tekivät molemmat joukkueet, ja vaikka Senators sai loistavan alun, vaaka kallistui Blue Jacketsin eduksi, joka lopulta voitti Senatorsin 4-3.

Huomionarvoisia olivat Gaudreaun kaksi syöttöpistettä Columbus Blue Jackets Pelipaita, jotka auttoivat Eric Robinsonia ja Kent Johnsonia tekemään Blue Jacketsin maalit, sekä Jon Gilliesin 24. torjunta NHL-debyytissään tähän mennessä 28.4.2022.

Koko ottelua ajatellen molemmat joukkueet toimivat täydellisesti yhteen kokoonpanossa ja toivottavasti tulevissa otteluissa pelataan vielä paremmin ja esitetään yleisölle lisää jännittäviä pelejä.